Vlis-singers opgeheven

Koorgroep De Vlis-singers is eind vorig jaar opgeheven.  Op de eigen website staat daarover:, ,Zondag 21 november 2021 was de laatste activiteit van Koorgroep de Vlis-singers! Na ruim 50 jaar is besloten om te stoppen met “het Koor”.

Na deze lange tijd bleek dat het erg moeilijk werd om genoeg leden vast te houden en een goede muzikale begeleiding in stand te houden en in de afgelopen periode hielpen daar alle beperkingen en onzekerheden met Corona ook niet erg bij. Uiteindelijk is besloten dat het tijd werd om met het koor te stoppen. Een beetje verdrietig zijn we natuurlijk wel, maar we kijken ook met een goed gevoel terug op een geweldige en lange tijd waarin we jarenlang samen veel plezier hadden, mensen hebben kunnen inspireren of amuseren, mooie kerkdiensten hebben mogen begeleiden, lekker hebben kunnen zingen of muziek kunnen maken maar bovenal het gevoel hadden dat we bij een groep hoorden; “Koorgroep de Vlis-singers”.

Hartelijk dank aan iedereen die ons door de jaren heen gesteund heeft en aan alle kerkgemeenten die ons altijd zo hartelijk ontvingen. We wensen iedereen het beste! Koorgroep de Vlis-singers, december 2021”

Wij hebben als gemeente genoten van het enthousiasme dat het koor altijd uitstraalde. Hartelijk dank voor alle keren dat de bijdroegen aan onze diensten.  Wim Staat   

De Vlis-singers tijdens een inloopconert op 3 oktober 2010 in de kerk van de Hersteld Apostolische Zendinggemeente (voorheen Lutherse Kerk) aan de Walstraat in Vlissingen.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.