Van de predikant

Lieve leden van de gemeentes Ritthem en Nieuw- en Sint Joosland

Samen met mijn vrouw Thirza kijk ik terug op een mooie en sfeervolle intrededienst. Het was bijzonder om op deze manier door jullie welkom geheten te worden. Ik kijk uit naar vele ontmoetingen, belevenissen en gedeelde momenten in de komende weken, maanden en jaren. Niet alleen op zondag maar ook door de week. Zoals ik al tijdens mijn intredepreek zei is dit mijn eerste benoeming als gemeentepredikant, dat maakt het voor mij in zekere zin ook een beetje spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik met hulp van leden van de gemeentes en met ondersteuning van de Heilige Geest mijn weg in deze roeping zal vinden.

Voor mij is een kerkgemeente meer dan alleen mensen die zich op zondag in de kerk rond de Bijbel verzamelen. Een kerkgemeente leeft van gemeenschap en betrokkenheid onderling. Ik wens ons allen, dat wij de weg, die de twee gemeentes al ingeslagen zijn, verder kunnen gaan en verder naar elkaar kunnen toegroeien

Ik heb er vertrouwen in dat wij samen in deze nieuwe situatie kunnen groeien en er iets goeds van kunnen maken. Voor alles wat tijdens deze eerste maanden misschien nog niet soepel loopt is mijn advies aan jullie: niet de vuist in de zak maken maar gewoon contact opnemen als er iets is wat dwars zit. Samen in gesprek kom je altijd verder!

Ik wens ons allen de zegen van God toe die ons moge dragen en bewaren, door zijn zoon Jezus Christus, onze Heer.

Met hartelijke groet,

Ds. Pascal Handschin

 

 

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.