Tuindag 13 mei

Er zit schot in de aanleg van de dorpstuin rond de kerk van Nieuwland. De paden zijn aangelegd en ook zijn diverse bomen gepland. Maandag 13 mei vanaf 10:30 uur tot 12.00 is het tijd voor het planten van een Zeeuwse haag. Onderstaande uitnodiging is daartoe de afglopen dagen verspreid:

________________________________________________________________________________________________________________

Wie komt ons helpen???

U heeft het vast al gezien, de tuin begint langzaam vorm te krijgen. We zijn grondwerkers Ko en Kees dankbaar voor het mooie stukje werk wat ze geleverd hebben. Nadat de belijning is uitgezet, is op de paden puin gestort voor een stevige ondergrond. Hier komt er op het plantwerk een stevig kleischelpenpad.

Maandag 13 maart willen we een Zeeuwse haag gaan planten die de tuin scheidt van het gazon. Het zou fijn zijn als u of jij ons daarbij wilt assisteren!

We starten met planten om half tien in de ochtend, drinken om 10:30 uur gezamenlijk een kopje koffie in de kerk of met mooi weer in de tuin. Schuift u gerust gezellig aan! Om 12 uur (of hopelijk wat eerder) willen we het laatste haagplantje in de grond gezet te hebben.

We horen graag van u, dit mag mondeling of telefonisch of met het strookje hieronder in de brievenbus bij Arjen Westeneng (Oude Rijksweg 6).

Vriendelijke groeten en hopelijk tot maandag 13 maart!

Werkgroep Dorpstuin rond de kerk; Jan (06-13193999), Arjen en Eline (06-40174169)

Ja, ik wil graag helpen

…….………………………………………………………………………………………tel:…………………………………………

0         Ja, ik kom helpen met het planten van de haag

0         Ja, ik heb een schop/spa en kan deze meenemen.

0         Ja, ik bak graag wat lekkers voor bij de koffie en zorg dat dit er om 10:30 uur is

0         Ja, ik zorg voor koffie/thee

Reacties plaatsen is niet mogelijk.