Rammen voor het goede doel

Mensen van respectabele leeftijd die elkaar uitjoelen alsof ze volleerde hooligans zijn. Of, nog erger, naar hartenlust op elkaar staan in te rammen. En dat allemaal tijdens de seniorenbijeenkomst in de kerk van Nieuwland

Kan het gekker?

Op het eerste gezicht was het inderdaad een schandaal, maar wie aanwezig was weet dat het hier ging om een aangelegenheid voor het goede doel. Om meerdere goede doelen zelfs. En die waren:
-tijdig door krijgen dat er gevaar dreigt en
alert reageren op gevaarlijke situaties.

Tonny Mulder maakte ons een uur lang op een aanstekelijke manier veel duidelijk over deze onderwerpen. Zo weten we nu dat een zelfbewuste manier van lopen een hoop onheil kan voorkomen. En dat het ook een hoop uitmaakt hoe je kijkt,  of hoe je juist dingen negeert! Dank je wel Tonny.

We stonden een uur lang op de kerkvloer om allerlei situaties na te spelen.  Het ging er dermate fanatiek aan toe, dat het uur zo was omgevlogen. Daarna was het uitblazen bij koffie, thee en koek. De catering was trouwens toch al goed geregeld. Laat ik daarbij vooral ook de met de airfryer gewarmde snacks niet vergeten. Zeer voor herhaling vatbaar.

Wellicht hebben er mensen nog betere foto’s dan deze.
Graag opsturen dan naar kerkenstaat@gmail.com
Wim Staat

Trackbacks/Pingbacks

  1. ,,Wat krijgen we nou!” | PKN Nieuw en Sint Joosland Ritthem --> 20 maart 2023

    […] En zo is de kerk de ontmoetingsplek van een levendige groep gelovige mensen. De plek waar een paar dagen eerder ouderen elkaar op een creatieve manier bezighielden met het thema hoe je je kunt redden in moeilijke omstandigheden. Zie daarvoor https://pknieuwensintjooslandritthem.nl/rammen-voor-het-goede-doel/ […]