Pico bello voor de koning!

Met een flinke ploeg mensen hebben we vrijdag 26 april weer hard gewerkt aan de dorpstuin. Gelukkig was het vrijdag heel gunstig weer. De boompjes en planten groeien goed.  

Dit keer is ook het informatiebord geplaatst. Daardoor is het voor bezoekers direct duidelijk hoe de tuin is ingericht en wat het doel is. Het gaat erom dat het een ontmoetingsplaats is voor het dorp.

We kregen bezoek van Ferdinand Koppejan en Lex de Meester, respectievelijk verslaggever en fotograaf van de PZC. Ferdinand zal kort voor de opening van de tuin op zaterdag 25 mei een stuk in de krant en op de website publiceren. Het persbezoek dronk vrijdag ook gezellig koffie mee in de kerk.

De volgende klusdag is op zaterdag 18 mei. Dat is vlak voor het bezoek van koning Willem Alexander op Pinksterdrie wegens het tweehonderdjarig bestaan van de ringrijdersvereniging Nieuwland. De tuin moet er dan pico bello uitzien. Uw/jouw hulp is daarbij van harte welkom.

We beginnen om 9.00 uur, drinken koffie om 10.00 uur en vertrekken rond 12.00 uur.  Zo mogelijk tuingereedschap meebrengen. Gewoon even langskomen kan ook. En wie de handen uit de mouwen wil steken hoeft echt niet de hele morgen te werken. Ondergetekende houdt het ook maar een uur vol!

Wim Staat

Beeld: ©RVD – Gemmy Woud-Binnendijk
Reacties plaatsen is niet mogelijk.