Paaspad

Op 20 april is er in Oostkapelle een Paaspad vanuit de Protestantse Dorpskerk aan de Waterstraat 2. Hetgaat om een laagdrempelige activiteit met als thema: Levenspad. De kernwoorden zijn: bemoediging, bezinning en beleving. Iedereen is er van harte welkom.

De wandeling voert door de prachtige omgeving van Oostkapelle. Onderweg klinkt poëzie en is er ruimte voor ontmoeting met elkaar. Bovendien is er een middaggebed met muziek. Deze wordt geleid door ds. Louis Wüllschleger uit Ermelo. De muziek wordt verzorgd door Jos Vogel (piano), Rebecca Janse (harp) en Sara Marinissen (viool).

foto Compassion International

Het Paaspad is mede bedoeld om een goed doel te steunen, namelijk  Compassion in Oeganda. Deze organisatie helpt jonge moeders en kinderen die in extreme armoede leven door cursussen, scholing, maaltijden en medische zorg. Daarbij wordt de weg gewezen naar een leven met Jezus.

Deelname aan het Paaspad is gratis. Het goede doel steunen kan door geldelijke steun in de collectezak of via de QR-code aan de uitgang.

Inloop vanaf 13.30 uur. Opening om 14.00 uur. Daarna volgt de wandeling van ongeveer 4,5 km. Er is onderweg koffie met iets lekkers. Het middaggebed begint rond 16.15 uur.
Opgeven kan tot en met 17 april via paaspad@zeelandnet.nl. Bij 100 deelnemers is het vol, dus schrijf op tijd in.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.