Oproep hospice


Stichting Present koppelt vrijwilligers aan mensen die hulp nodig hebben. Er zijn praktische en sociale projecten waarvoor mensen zich kunnen opgeven. Iedere vrijwilliger doet wat bij hem of haar past, en bepaalt zelf hoeveel tijd hij of zij daarvoor beschikbaar heeft. Praktische projecten zijn bijvoorbeeld tuinen opknappen, schilderen, behangen bij mensen die dat zelf echt niet voor elkaar krijgen. 

Wie meer voelt voor een sociaal project en graag zingt of een (niet al te luid) muziekinstrument bespeelt, bieden we de mogelijkheid om af en toe een uurtje te musiceren in het hospice in Middelburg of Vlissingen. 
In het Sint Jans hospice in Middelburg (Nassaulaan 8) gebeurt dat elke woensdagavond van 19-20 uur. 
In Vlissingen (Ter Reede) hopen we binnenkort van start te gaan op donderdagavond van 18.45-19.45

Alleen, of met maximaal 3 mensen ga je naar het hospice. Allerlei muziekstijlen komen voorbij en ook geestelijke liederen kunnen gespeeld worden, maar graag in afwisseling met andere muziek. 
In Vlissingen hebben we nog geen vrijwilligers, dit project moet nog opgestart worden. In Ter Reede staat geen piano, in het hospice in Middelburg wel. We horen steeds dat het enorm gewaardeerd wordt door de mensen die in het hospice verblijven. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op met Irma Waleson: irma.waleson@presentwalcheren.nl

Reacties plaatsen is niet mogelijk.