Vakantieweek ouderen!

Na een onderbreking ruim 3 jaar door corona is er dit jaar weer  een Zeeuwse Vakantieweek voor ouderen in Nieuw Hydepark (voorheen Het Roosevelthuis) in Doorn. Deze is bedoeld voor ouderen, die door hun leeftijd en/of lichamelijke beperking(en) niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan. De organisatie is in handen van de werkgroep Zeeuwse Vakantieweek.

De week is bedoeld voor mensen voor wie een vakantie alleen mogelijk is in een aangepaste accommodatie en met hulp van vrijwilligers. Komt u in aanmerking, geeft u dan op bij een van onze diakenen.

De vakantieweek wordt dit jaar gehouden van 21 t/m 28 oktober 2023. Er is plaats voor 42 gasten. Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen wordt er een keus gemaakt. Daarbij krijgen mensen die voor de eerste keer worden aangemeld voorrang op hen die al meerdere keren meegingen. Daarnaast zijn er nog een aantal, met name zorginhoudelijke criteria.

Het vervoer naar Doorn gebeurt met touringcars (met rolstoellift) vanuit Middelburg en Zierikzee. De gast of de plaatselijke diaconie moet zelf het vervoer regelen naar deze opstapplaats te zorgen.

Wanneer u  een indruk wilt krijgen hoe het er in zo’n Vakantieweek aan toegaat kunt u kijken op de website Geloven in de Delta via deze link: https://www.gelovenindedelta.nl/22165-2/

De financiële eigen bijdrage van de gasten bedraagt €700,=. Hierin zijn alle kosten inclusief uitstapjes opgenomen. Niet bij dit bedrag inbegrepen zijn de lunch tijdens het dagje winkelen op donderdag en eventuele drankjes tijdens de maaltijden etc.

©gelovenindedelta.nl
Reacties plaatsen is niet mogelijk.