Majesteit!

Ons gemeentelid Margreeth Ernens had tijdens het koninklijk bezoek aan Pinksterdrie in Nieuwland maar één doel: de vorst een exemplaar overhandigen van het blad Zeeuws Weerzien. Zou dat lukken?

Vlak voordat de koning weer in de auto zou stappen, om vanaf het vliegveld bij Arnemuiden per heli terug te keren naar huis, gebeurde het. ,,Majesteit”, riep Margreeth, terwijl ze duidelijk maakte hem wat aan te willen bieden. Willem-Alexander reageerde onmiddellijk. Hij wilde Margreeth graag de hand schudden en nam het met een mooi rood-wit-blauw lintje versierde blad  in ontvangst. Missie geslaagd!

Nu wil het toeval dat het laatste nummer van Zeeuws Weerzien helemaal gewijd is aan de band met het koninklijk huis. Maar er was nog iets waarom Margreeth Ernens tot haar actie overging. Dat was namelijk om aandacht te vragen voor de actie Appeltjes van Oranje. Voor die actie is Zeeuws Weerzien genomineerd, naast andere projecten.

Het is de bedoeling zoveel stemmen te verzamelen dat je project één van de drie Appeltjes van Oranje wint, namelijk een geldprijs van 25.000 euro. Met dat geld wordt het veel gemakkelijker voor de gratis krant (oplage 40.000 exemplaren) om te blijven verschijnen. Steun de actie alstublieft en klik hier. Stemmen kan nog tot en met zaterdag 31 mei.

foto Jan Zwemer

Reacties plaatsen is niet mogelijk.