Laatste klusochtend 2023

Klusochtend in de Dorpstuin Nieuw- en Sint Joosland
Zaterdag 9 december vanaf 09.00uur

De laatste Klusochtend van 2023 !!
De Dorpstuin is wat aanplant betreft bijna klaar. Nog één klusochtend en alles zit erin.. We nodigen u en jou van harte uit om ook de handen uit de mouwen te steken en ons hierbij te komen helpen. Zaterdag van 9:00 uur tot ongeveer 12 uur. Voor koffie en wat lekkers wordt gezorgd, u kunt om 10:30 uur ook gerust even aanschuiven om gezellig bij te praten.

We denken dat we na zaterdag alle plantjes erin hebben. De planten hebben op deze manier ruim de tijd om goed te kunnen wortelen en ons te verrassen als het groei- en bloeiseizoen begint. Als alle planten in de grond zitten kunnen we de tuinpaden verder gereed maken door een mooie bovenlaag aan te brengen van schelpen.

Erg leuk ook om te zien dat er nu al genoten wordt op de bankjes die er staan. Fietsers, toevallige passanten en dorpsgenoten die even komen zitten, een praatje maken. Zo krijgt Nieuwland er een stukje gezelligheid bij. De rozenbogen staan, met aan elke voet een prachtige klimroos. De insectenhotels zijn gemaakt en hebben een plek gekregen in de tuin.

Kom je ook helpen?
Neem wat tuingereedschap mee.

Meer informatie?
Arjen Westeneng (Oude Rijksweg 6)
Jan Zwemer (06-13193999) of
Eline van Mourik (06-40174169)

Reacties plaatsen is niet mogelijk.