Help de zeeman in nood

VLISSINGEN – The Mission to Seafarers in Vlissingen-Oost houdt een   kerstpakkettenactie voor zeelieden. Het gaat om mensen uit alle delen van de wereld die niet naar huis kunnen door de coronacrisis.

Duizenden zeelieden zitten al maanden vast op hun schip omdat ze niet kunnen worden afgelost. Dat betekent dat ze vaak ver weg zijn van hun familie die ze lange tijd niet kunnen zien.
De actie van Zeemanshuis The Mission to Seafarers is bedoeld om het leed van de scheepslieden wat te verzachten. De organisatie vraagt mensen die boodschappen doen een extra product te kopen voor de kerstpakketten.

Dominee Pascal Handschin behoort tot de mensen die de pakketten rond Kerstmis naar de bemanningen brengen op de schepen in Vlissingen.
Er bestaat behoefte aan douchegel, deodorant, scheerschuim, shampoo, tandpasta, tandenborstel, sokken en Toblerone-chocolade (tabletten van 100 gram).  

De boodschappen kunnen tot en met zaterdag 12 december worden ingeleverd bij Molenweg 4 in Arnemuiden, Zeilmakerij De Gruiter aan de Edisonweg 1 in Vlissingen en Laurens Stommesweg 30 in Middelburg.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.