Henk Jan van Haarlem overleden

Bert Jan (links) en Henk Jan flankeren hun vader bij in 2005 bij diens 50-jarig jubileum als predikant. Beide broers leidden die dienst in Nieuwland waarin dat werd herdacht.

Ons bereikte het bericht dat op oudejaarsavond op 60-jarige leeftijd volkomen onverwacht is overleden dominee Henk Jan van Haarlem. Hij was zoon van dominee A. van Haarlem, die van 1955-1965 verbonden was aan de gemeente Nieuw- en Sint Joosland.

 

Henk Jan van Haarlem werd geboren op 5 september 1957, samen met zijn tweelingbroer Bert Jan, die eveneens predikant werd. Hij werd 29 september 1985 bevestigd tot predikant van de Hervormd predikant in Noordbergum. Daarna diende hij de Hervormde gemeenten van Dalfsen (26 november 1989) en Beilen (14 sreptember 1997). Op 12 september 2004 werd hij predikant van de Protestantse Zorgvlietkerk-Nieuwe Badkapel in Scheveningen.

 

Het Reformatorisch Dagblad meldt dat Van Haarlem ging op Oudjaar nog voorging in Hilvarenbeek en ’s avonds plotseling is overleden.

 

Afscheidsdienst zaterdag 6 januari in de Bethlehemkerk aan de Sperwerstraat 2 in Helmond. Aansluitend is er tijd tot ontmoeting. Tussen 10.00 en 10.45 is er in de kerk gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. De begrafenis is ’s middags in besloten kring.

Veel sterkte toegewenst aan de familie nu jullie getroffen zijn door dit zware verlies.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.