Gemeente Groei-Groep


Onderstaande bijeenkomst is afgelast wegens de coronacrisis

We gebruiken als hulp voor het geloofsgesprek het boekje “Dit is mijn lichaam” met als ondertitel: De kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving.

We zijn begonnen met de vraag van Programma 1: “Wat is de kerk”? Paulus zegt in 1 Kor.12:27: “Welnu, u bent het lichaam van Christus en ieder van u maakt daar deel van uit” We zijn allemaal verschillend, maar vormen wel het ene lichaam van Christus! Ieder met zijn eigen gave en inbreng en we hebben elkaar nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Ook wij allen in onze beide gemeentes!
Inmiddels is het een half jaar geleden, dat we in februari zijn begonnen met het eerste hoofdstuk en vanaf maart zijn we vanwege corona niet meer als GG-groep bij elkaar geweest. We kunnen jullie nu gelukkig weer uitnodigen om (op afstand) weer samen te komen in de kerk van Nieuwland op de 2e woensdag in de maand en wel op 14 oktober om 14.00 uur! Er is heel veel gebeurd in die tussentijd. Onze gedachten gaan uit naar een middag waarop we elkaar kunnen vertellen hoe we dit halve jaar doorgebracht hebben met ons “Wel en Wee”; want pijn en/of moeite, maar ook mooie momenten hebben we waarschijnlijk allemaal beleefd in deze vreemde tijd en in het kader van verbinding is het goed om dit met elkaar te delen!  Daar gebruiken we deze middag voor! Wellicht kijken we nog even terug op het eerste hoofdstuk van ons boekje: “Jullie zijn het lichaam van Christus” om de draad van het boekje weer op te vatten en hopen we daar de volgende keer, 11 nov. met hoofdstuk 2 verder te gaan: “De tafel is groot genoeg”!

Dus voor deze keer (nog) niet op de Korteweg, maar in de kerk van Nieuwland. Hartelijk welkom. We hopen een goede middag met elkaar te hebben. Een bijzondere groet van Nol en Margreet Tasma.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.