Even voorstellen…

Mijn naam is Rinke Dellebeke en sinds 13 juni heb ik het stokje van Lien Osté overgenomen als ouderling van Ritthem (wijk: Zandweg). Graag stel ik me even voor aan iedereen die mij misschien wel van gezicht of naam kent maar niet zo goed weet wie daar nu precies achter zit…

Ik ben 44 zomers geleden geboren in Oldebroek, op de Noord-West Veluwe (vlakbij Elburg en Harderwijk aan het Veluwemeer). Ik heb gestudeerd in Tilburg, waar ik een jaar of twintig ben blijven hangen. Sinds juli 2019 woon ik officieel in Ritthem, na een paar jaar heen-en-weer reizen tussen Ede (werk) en Ritthem (waar mijn lief Michel sinds december 2016 woonde). In september 2019 zijn we getrouwd en rond diezelfde tijd begon ik als opleidingscoördinator en docent bij de pabo aan HZ. Eindelijk had ik de tijd en rust om helemaal in Ritthem te ‘landen’. Daarmee kwam ook ruimte om meer te doen in en voor de kerk. Naast mijn werk voor de bijzondere dienstencommissie zal ik daarom de komende jaren als ouderling de kerkenraad versterken. Daar zie ik erg naar uit.

Zoals gezegd neem ik de Zandweg van Lien over, die als diaken verder gaat in de kerkenraad. Ik kom graag een keer bij u langs om kennis te maken!

Reacties plaatsen is niet mogelijk.