Bijstellingen n.a.v. nieuwe corona- regelgeving voor de kerkdiensten

In beide kerken is het maximum aantal kerkgangers ( excl. medewerkers) gesteld op 30 personen. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen volwassene of kind.

Vanaf heden geen gemeentezang meer, dus ook niet in Nieuwland.
De diensten blijven volgens rooster afwisselend in Ritthem en Nieuwland.

Wanneer u naar de kerk wilt komen, is het belangrijk om u tijdig op te geven. Vrijdag tot 20.00 uur kunt u zich opgeven, telefonisch of per mail.
Voor de Nieuwlandse zondagen bij Jan Zwemer , scribanieuwland@gmail.com of telefoon : 06-13193999
Voor de zondagen dat de dienst in Ritthem is bij Lien Osté , scribaritthem@zeelandnet.nl of telefoon : 0118-461565

Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt een bevestiging, zodat je ook weet of je bij de eerste 30 personen behoort. Als je niet bij de eerste 30 bent, wordt je gevraagd of je op de lijst voor de volgende zondag geplaatst wilt worden zodat je dan van een plaatsje verzekerd bent.

Al deze bijstellingen hebben we als moderamen besloten, het is heel jammer dat we weer beperkingen hebben, maar alleen als we allemaal meewerken wordt het misschien als voor de virusuitbraak. Gelukkig is er nu de livestream waarmee de kerkdiensten in Nieuwland rechtstreeks te zien en te horen zijn .Voor Ritthem wordt daar ook aan gewerkt, wanneer dat zover is hoort u hopelijk binnenkort! De diensten in Ritthem kunt u wel achteraf beluisteren.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.