Kerkenraad gaat de uitdaging aan!

Emma Brandes, lid van Atlas Outdoor, in Ritthem, zamelt op zaterdag 16 juli geld in voor Stichting Vrienden Cliënten Emergis door zelf een enorme uitdaging aan te gaan. Die bestaat uit 1000 keer via een touw over een balk klimmen en zoveel mogelijk andere mensen uit te dagen om kleinere challenges te doen.

Met deze actie wil Emma aandacht vragen voor het belang van nazorg voor psychiatrische patiënten. Jan Zwemer is bestuurslid van Stichting Vrienden Cliënten Emergis en dus hebben we binnen de kerkenraad besproken hoe we hier als kerkelijke gemeente ondersteuning aan kunnen geven. Besloten is dat Rinke Dellebeke mee zal doen aan de vrijwillige mini-challenges en dat de kerkenraad haar hiervoor gaat sponsoren.

Het lot beslist: rond 15.00 uur zal Rinke via het werpen van een dobbelsteen te horen krijgen wat ze moet gaan doen (bv. een zandzak 5 of 10 minuten vasthouden, een autoband 5 of 10 minuten boven het hoofd houden, etc.).

U kunt als gemeentelid op twee manieren ondersteunen: net als de kerkenraadsleden een financiële bijdrage leveren (mail het bedrag aan Jan Zwemer via scribanieuwland@gmail.com) of ons rond 15.00 uur komen aanmoedigen op het terrein van Atlas (Zuidwateringstraat Ritthem). Allebei is natuurlijk helemaal fijn… U leest hier meer over het verhaal van Emma en over het verloop van de actie: https://atlasoutdoorritthem.nl/1000-swingovers-challenge/. U kunt ook even bellen of mailen naar Jan Zwemer of Rinke Dellebeke.

Emma Brandes
Reacties plaatsen is niet mogelijk.